Immobilien Skiba – Profiel

De oprichting van Immobilien Skiba dateert uit het jaar 1978. De mevrouw Brigitte Skiba startte in dat jaar in Adenau haar bedrijf al zelfstandige makelaar. Zij is daarmee de grondleggster van Immobilien Skiba. Dominik Skiba begon in het jaar 2008 bij het bedrijf van zijn moeder en zette de traditie voort. Moeder en zoon hebben Immobilien Skiba hier in de Eifel en tot over de grensen bekend gemaakt.

Tegenwoordig heeft Immobilien Skiba zijn vesteging aan de Kirchplatz te Adenau. Daar staat hij als betrouwbare partner en zijn breed dienstenpakket, hooge klantentevredenheid en zijn liefde voor het vak bekend voor. De persoonlijke verbondenheid aan deze regio bestemmen zijn werkwijze. Geheel is dat tot de huidige dag het succes van dit bedrijf.

Immobilien Skiba – voor u ter plaatse

De Makelaar Immobilien Skiba is in de omstreek van 20 km om de Nürburgring & Hocheifel actief. Met verstand van zaken en de blik op het belangrijke, is Immobilien Skiba druk bezig in de regio Keulen/Bonn en Düsseldorf.

Omdat de aanvraag vanuit England en Nederland stijgt, heeft Immobilien Skiba de beslissing genomen om met een nederlandse en engels internetportaal samen te werken. De presentie op alle internet-platformen is voor Immobilien Skiba net zo belangrijk, als de persoonlijke contact met de klant en het regionaal netwerk.

De geschiedenis van Immobilien Skiba

  • Met ingang van 01.01.1978 begint mevrouw Brigitte Skiba als franchise partner van de Immobilien GmbH Stadler & Co. Het makelaarskantoor van de Heer Paul Puschke te Adenau.
  • Vanaf 1989 behoord Immobilien Skiba bij de makelaarsvereniging RDM Ring Deutscher Makelaars. Het huidige IVM (Immobilienverband Deutschland).
  • Het enthousiasme voor het vak heeft Mevrouw Skiba aan haar zoon Dominik Skiba overgedragen en zo is hij in 2008 mede eigenaar van Immobilien Skiba geworden.
  • 2009 betrekt Immobilien Skiba GbR het nieuwe pand aan de Kirchplatz te Adenau. In hetzelfde jaar sluit Eva Fall bij het Team aan.
  • In 2014 komt Leerling erbij en volgt sindsdien haar opleiding als makelaar.
  • Vanaf 2015 is Dominik Skiba eigenaar van het makelaarskantoor.
  • 2016 … 38 Jaar Immobilien Skiba
Immobilien Skiba